Personaliseer je product met eigen tekening of handgeschreven tekst!

Personaliseer je product met eigen tekening of handgeschreven tekst!

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau of een speciaal aandenken? Bij ons kun je eenvoudig een product voorzien van je eigen tekening en of handgeschreven namen. Of het nu gaat om een ​​cadeau voor een geliefde, een klas vol met kinderen, of een bijzonder aandenken voor jullie sportcoach, wij maken het mogelijk!

Hoe werkt het?

Op onze website kun je bij ‘zelf ontwerpen’ (zie deze link ) een product selecteren en met behulp van onze gebruiksvriendelijke ontwerptool een bestand uploaden en je eigen ontwerp maken. Hier zijn een paar tips om het proces soepel en kostenefficiënt te laten verlopen:

1

Upload Eén Bestand

Het voordeligste is om één bestand te uploaden. Voor elke upload ontvangt u een meerprijs van €17,50. Let op de website geeft vrij snel aan dat de resolutie te laag is. Dit zou in de meeste gevallen gewoon goed komen. Mocht er wel een probleem zijn, dan nemen we altijd even contact met u op als vorens we graveren.

2

Foto van het Vel

Maak één foto van alle tekeningen en of namen op één vel. Als dit niet mogelijk is, knip dan de namen van tekeningen uit en verdeel ze over een wit vel. Leg ze neer zoals je ze op het product gegraveerd wilt hebben.

3

Voorkeuren Uitspreken

Wil je graag je voorkeur aangeven? Vermeld dit dan zo duidelijk mogelijk in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Voorbeelden: Je wilt graag de namen wat beter verdeeld of de tekeningen naast elkaar in plaats van boven elkaar.

4

Voorkeur gebruik van een laptop of PC

Hier komt de ontwerptool duidelijker tot zijn recht.

Bij Upload afbeelding kunt u een bestand uploaden. Deze kunt u vervolgens groter of kleiner maken en verplaatsen op het product. Bij tekst kunt u een lettertype selecteren en tekst typen. De kunt u vervolgens ook op de bestand plaatsen, indien gewenst, zoals in dit voorbeeld. Ook zou u voor een sjabloon of symbool kunnen kiezen bij Afbeeldingen.

Het voordeel van zelf ontwerpen in onze ontwerptool is dat je zelf kunt aangeven waar je het bestand op het product gegraveerd wilt hebben en gratis tekst of symbolen kunt toevoegen. Liever hulp van ons bij het ontwerpen? Plaats dan je bestelling via deze link . Upload je bestand en onze ontwerpers maken er een mooi ontwerp van naar eigen inzicht.

Waarom Kiezen voor een Persoonlijk ontworpen Product?

Een gepersonaliseerd product draagt ​​een speciale betekenis en toont de extra moeite en zorg die je hebt genomen. Of het nu gaat om een ​​snijplank met de namen van je kinderen, een dienblad met een tekening van een kleinkind, of een ander product, de persoonlijke touch maakt het uniek en onvervangbaar.

Tips voor het Beste Resultaat:

  • Gebruik een zwarte stift of fineliner : Dit zorgt voor strakke lijnen en een duidelijk resultaat. Hoe dunner en lichter de lijnen zijn, hoe meer ze wegvallen en onduidelijk gegraveerd worden. Dus het beste is om voor wat dikkere duidelijke lijnen te gaan.
  • Gebruik een wit vel. Let op geen ruitjespapier of lijntjespapier, dit neemt ons ontwerpprogramma over. Dan worden de lijntjes of ruitjes gegraveerd.
  • Controleer je bestand : Zorg ervoor dat het bestand verdeeld is zoals je het op het product wilt hebben. Knip eventueel uit en leg de onderdelen op een wit vel. Zorg dat alles goed zichtbaar is op de foto, dat alle randen er duidelijk op staan en er dus niets wegvalt. Zoals bij onderstaande foto vallen er wat delen weg.

We hopen dat deze tips je helpen om het perfecte persoonlijke cadeau of aandenken te creëren.

Een greep uit ons assortiment